Avsnitt 10: Ett enkelt klimatrådgivarsnack

Avsnitt 10: Ett enkelt klimatrådgivarsnack
Matildas solceller som man har möjlighet att ställa frågor om IRL under Solsafarin i Jönköpings län den 24 september

I avsnitt tio träffar vi en av Sveriges många Klimat- och energirådgivare och pratar om energi i allmänhet och solceller i synnerhet.Vi snackar enkla bastips, förkrossande fakta om timers och så ventilerar Mimmi sina delade känslor (och frustration!) kring långdraget gullande vs. råbarkat bitch slap:ande när det kommer till omställningsrådgivning.

I samband med det här avsnittet vill vi uppmärksamma att Klimatveckan pågår i Jönköpings län den 20-28 september – åtta dagar med tjugofyra olika satsningar. Bland annat Solsafari, Miljöfika, seminarium, pilgrimsvandringar och filmvisning! Mer information finns på Klimatveckans hemsida.

Som vanligt kan ni lyssna direkt här på sidan, via podbean eller Itunes.

Download this episode (right click and save)

1 thought on “Avsnitt 10: Ett enkelt klimatrådgivarsnack”

  • Angående kassar så tror jag inte att det är att fler tar betalt för kassar utan att expediterna ofta gör så att standard valet är att man inte vill ha kasse. Helt plötsligt i sommars fick jag höra från fyra expediter i kläd/sällanköps-butikerpå rad säga "Du behöver väll ingen kasse, du har ju en egen". Och bara några månader innan behövde jag som kund börja protestera när de packade ner varorna i kassar. Att inte ta eb kasse blev helt plötsligt normen. Jag tror några kronor för kassen faktiskt inte påverlade ssärskilt mycket, utan själva normbytet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *